Ta tag i sin träning efter sommaren

Det finns två typer av människor. De som tränar, året runt, oavsett årstid och det finns de som totalt lägger ner träningen under sommaren. Jag tillhör den senare kategorin. Sommaren är en tid då jag hellre njuter av god mat, semester, göra saker med familjen och så vidare. Nu är det dock på gång att bli höst och jag känner väl att det kanske är dags att återgå till rutinerna med träning igen. Äta kosttillskott från PM International, äta rätt sorts mat och röra på mig flera gånger per vecka. 

Köra träning ute ett tag

Än så länge är det ju riktigt bra väder ute, så det går ju att träna en del utomhus. Det finns ju en massa övningar man kan göra så väl som att man kan sprjnga i skogen med mera. Sedan är det så klart även så att man kan träna även om det är höstrusk eller snö och vinter. Dock föredrar jag att träna inne när det blir sämre väder. 

Gymmet till senhösten

Det blir att återvända till gymmet när den så att säga riktiga hösten är här. Då det kommer regn och rusk. Då blir det även dags att börja med gruppträning igen tänkte jag. Kanske även komma igång med simning. Har ju ett gym med bassänger i så kan ju göra alla saker på ett och samma ställe. Det är riktigt smidigt det. 

27 Aug 2019