Må bra i vardagen

Det är viktigt att må bra i vardagen. Att orka med alla måsten är inte alltid så lätt. Men genom att göra vissa saker, så kan du må bättre i dig själv och därmed hitta en bra balans i livet. För att kunna må bra, så är det bra att göra något åt saken. Du kan klicka här och hitta en bra blogg med tips. Sedan har även jag ett par tips att ge dig.

Tips för att må bättre i vardagen

En sak du ska göra, det är att se till att göra en sak i taget. Låt bli telefonen medan du ser på tv, eller låt bli lurarna när du är ute i skogen. Onödigt att göra annat än att bara vara i nuet. 

En annan sak du ska försöka göra är att varje dag göra något snällt för dig själv. Sedan är det bra att försöka hitta balans i livet. Ett knep kan vara att sätta start och stopp för intensiva perioder. Du behöver varva med lugna perioder. 

En sak som får dig att må bättre är att även sluta skjuta upp saker. Det lönar sig ofta att ta tag i saker direkt. 

Sen, förbered saker om du kan. Att vara förberedd gör att du besparar dig oro, ångest, stress med mera. Det kan vara att du packar väskan i god tid, att du tar dig tid att  läsa in dig om företaget du ska på intervju hos eller ladda kaffebryggaren redan på kvällen inför morgonen. 

18 May 2020