Hitta present till pryltokig kompis

Har en kompis som fyller år snart och jag har letat runt lite på nätet efter saker att köpa till honom. Han gillar ju prylar av alla de slag, så det borde inte vara så svårt att hitta passande saker. Grejen är att han redan har en massa prylar, så det gäller att inte köpa saker han redan har. Jag har hittat en sida på nätet, Prylstaden heter det. Där finns det en massa saker, som endoskop, inspektionskameror, spionkameror, övervakningskameror och en massa andra skoj prylar. Kanske man kan köpa något här. En inspektionskamera eller endoskop är ju rätt bra grej att ha. Ska nog luska lite vad han har och inte har för prylar redan.

Fira rejält

Tanken när han sedan fyller är även att vi ska fira det rejält, jag, han och ett par kompisar. Vi har inte bestämt exakt vad det blir än. Men troligen så kommer vi att käka middag ute och sedan kanske gå ut. Fast kanske man ska satsa på att överraska honom med en fest istället? Det kan ju vara skoj att hyra en lokal, ha mat med gott att dricka och så vidare. Får kolla med mina andra kompisar med vad de tycker. 

Kolla vidare på present

Nu ska jag kika vidare efter en present till honom, får se om det blir det jag sa, på Prylstaden eller om jag kanske hittar en massa andra skojiga saker. Det återstår att se!

 

28 Mar 2019