Fixa sminket till bröllopet

När man ska gifta sig så är det ju inte fel att vara det vackraste som man kan. Det kan man lätt göra genom klänningen, håret och så då sminket. Kanske ni ska gifta er på en vacker plats i Skåne som den man kan hitta på bröllopskåne.se och lägga pengarna på det. Då kan du se till att satsa mindre på sminket, men ändå vara vacker. En del anlitar sminköser, men det går att göra på egen hand med, minst lika bra! Eller kanske du har en vän, som är bra på att sminka? När man ska sminka sig till bröllopet så behöver det inte vara så avancerat. En vacker, enkel, naturlig look är inte fel!

Smarta tips

Det finns många sidor där de delar med sig av sminktips för bröllop och andra festligheter. På denna sida här, finns det en bra artikel att läsa. Även Bröllopstorget.se har smarta tips, om smink men även annat inför ditt bröllop.

Planera er dag

Bröllopet är för många en av de viktigaste dagarna i livet. Det gäller att det blir bra och som man vill. Det blir det om ni planerar. Sätt en budget, lägg upp en checklista och börja bocka av. Läste det att om man ska planera ett bröllop så bör man minst ha ett år på sig att göra det. Det så att man hinner med allt som ska hinnas med innan samt att kyrka och lokaler är lediga den dagen man gifter sig. 

11 Jan 2019