Enkla skönhetstips

Visst är det väl bra med skönhetstips? Tänkte dela med mig av ett gäng såna idag. Såna saker som är enkla att tänka på och som är gratis att göra! Sommaren börjar gå mot sitt slut och efter att ha varit ute i sol, vind och vatten så mår hyn si så där. Så här är lite knep för att du ska se piggare och fräschare ut.

Smarta tips att följa

En sak att se upp med är rester av balsam och av stylingprodukter eftersom att dessa kan göra så att du får oren hud och å finnar. Se till att skölja ur balsamet ordentligt och använd ansiktsrengöringen som sista moment i duschen.

Om du vill använda minsta möjliga mejkmake upen så se till att fylla i dina bryn, markera dina kindben och ha rouge på kinderna för då ser du piggare och fräschare ut.

Salt är inte så bra för kroppen för det gör att man samlar på sig vätska så att man ser pluffsig ut, så minska på saltet i maten. 

Glöm inte att dricka vatten! Minst  sex glas vatten om dagen!

Sminka dig inte när du är stressad. Det blir inte bra resultat. Om du har bråttom, ta inte en vattenfast flytande eyliner som kan kladda, välj istället n mörkare ögonskugga eller en penna som du kan sudda ut precis vid fransraden. Eller varför inte köra på en naturlig look?

Smörjer du in ansikte morgon och kväll, passa på att massera ansiktet. Knåda lagom hårt och arbeta igenom hela ansiktet med dina fingertoppar. Då ökar du blodflödet och din hud blir pigg och rosig.

30 Aug 2018